Ik kan jou helpen als Virtual assistant

Ik ben Danielle, leuk je te ontmoeten. Mijn vrienden weten dat ik dol ben op gadgets en handige tools. Het liefst maak ik dan ook automatiseringen op mijn iPhone voor alles. En dat met mijn noise cancelling headphones op + muziek van Taylor Swift in mijn oren.

Ik heb ervaring met administratieve taken, ben handig met social media en software/tools voor jouw bedrijf, heb kennis van ondernemerschap en sta open om alles te leren, zodat ik jou het beste kan helpen!

Lees op deze pagina hoe ik jouw leven een stukje makkelijker kan maken.

Je kunt het allemaal zelf, maar daar gaat het niet om. Je komt tijd te kort en wil graag de tijd die je hebt besteden aan wat jij belangrijk vindt. Je hebt iemand nodig die taken van je kan overnemen.

Hulp op technisch gebied voor als jij het zelf niet helemaal weet. En even tussen ons.. ik weet dat jij je daar niet graag mee bezig wil houden ;)

Iemand die je kan helpen op technisch vlak

Weet je niet waar je moet beginnen, hoe je verder kunt groeien of zijn termen als SEO en Ad Sets vreemd en onbekend voor jou? Ik bied ondersteuning op deze vlakken.

een sparringspartner en hulp bij je online marketing strategie

Geen overvolle agenda, maar overzichtelijk en duidelijk wát en wanneer het moet gebeuren. Laat mij je helpen met het plannen van projecten.

Overzicht in je planning en haalbare deadlines

Als je op zoek bent naar:

Als Virtual Assistant (VA) kan ik je helpen op verschillende vlakken, precies waar jij het nodig hebt. Waarom? Omdat jij tijd wil besparen en je bezig wil houden met iets nieuws creëren. Of je wil juist samen zijn met diegene die dierbaar voor jou zijn. 
Mijn ervaring als Office & Experience manager + webshop eigenaar is de perfecte combinatie voor ondernemers die online willen groeien en hulp nodig hebben bij administratieve taken.

Geen zorgen. Ik kan je daar bij helpen.

Enthousiast aan de slag wil met een VA

Niet meer 40+ uren in de week wil werken

Meer waarde aan haar klanten wil leveren

Die niet weet waar ze moet beginnen

Eindelijk tijd gaat maken voor wat jij belangrijk vind

Jij bent iemand die:

Neem contact op

Ik sta altijd open om met jou in gesprek te gaan. We kunnen het hebben over waar jij op vast loopt, wat jij niet leuk vindt om te doen of als jij precies weet waarvoor je me nodig hebt; hoe we dat het beste in het vat kunnen gieten zodat het een prettige samenwerking gaat worden.

Laten we dan samenwerken!

Klinkt goed?

send it over »

Contactformulier

Laten we samenwerken!

Bedankt!

Yay! Ik kijk er naar uit om je te spreken. Je kunt van mij een reactie verwachten binnen 1-2 werkdagen.

See ya!

home

Werk met mij

gratis goodies

Shop

Over DarlingHQ (Coming soon)

Volg ons op Instagram

Support (Coming soon)

Veelgestelde vragen

DarlingHQ

Contact